Search
Close this search box.

Project: V&VN

V&VN is de beroepsvereniging voor veerpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden is V&VN de grootste beroepsvereniging van Nederland.

V&VN

De coronacrisis heeft ons (opnieuw) geleerd dat onze gezondheid ons grootste en meest kwetsbare bezit is. En dat verpleegkundigen en verzorgenden cruciaal en essentieel zijn bij het in stand houden van onze gezondheid en de gezondheidszorg in het algemeen. Ik ben dan ook blij en zelfs trots dat ik ten tijde van de coronacrisis een kleine bijdrage heb kunnen leveren aan deze kanjers in de zorg. Dit door te zorgen dat een van de bronnen van informatie, de website van V&VN, zo goed mogelijk werkte en optimaal aansloot bij hun behoeften.

Website V&VN Nederland

Wat ik heb gedaan

Hieronder een overzicht van de activiteiten die ik heb uitgevoerd en de kennis die ik heb ingezet.

Content analyse

Welke content is kwalitatief goed en wordt veel gelezen? Ik heb de actuele website doorgelicht en kwalitatieve en veelgelezen content in kaart gebracht. Deze content werd gebruikt voor informatie-architectuur en content marketing.

SEO Audit

Hoe staat de website er voor in Google? Wordt deze goed gevonden en op welke zoekwoorden? Zijn er technische blokkades? Ik onderzocht de website en bracht de actuele situatie in kaart. Dit was het startpunt voor optimalisaties.

Content Management

Ik heb mijn kennis en ervaring met CMS’en ingezet om productie te draaien. Daarnaast heb ik als coach en trainer andere content managers opgeleid en begeleid zodat snel en efficiënt hun werk konden doen.

Website migratie

Bij V&VN werden 40 subdomeinen en 10 externe websites samengevoegd tot 1 centrale website. Ik heb dit proces begeleid en gezorgd dat iedere afzonderlijke website inhoudelijk goed werd overgezet.

Webmaster Applicatiebeheerder

Door mijn technische kennis en ruime ervaring met CMS’en beheerde ik het CMS als applicatiebeheerder. Ik was de schakel tussen de organisatie en de developers. Daarbij zorgde ik dat gebruikers ongestoord hun werk konden doen.

Digital Analyst

Voor V&VN heb ik samen met een externe consultant het meetplan ontwikkeld en ingericht in Google Tag Manager en Google Analytics. De verzamelde data werd in Google Data Studio omgezet in rapportages en dashboards.

Kan ik jou helpen?

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een website? Of bij een complexe migratie van een internet of intranet? Of wellicht wil je meer inzicht krijgen in de prestaties van je website en dit verbeteren? Daag mij uit, ik help je graag!