Search
Close this search box.

Project: Sonos

Sonos is ‘geluid’ in het Grieks. En over geluid gaat het bij Sonos! Sonos is een uitvinder en innovator als het gaat om streaming home audio systemen.

SEO consultant en team lead vertalingen

In 2011 maakte Sonos een onstuimige groei door. Er werden steeds meer producten verkocht in de EMEA zone waarbij de organisatie wat achter begon te lopen op de gerealiseerde verkopen. Daarom werd er geïnvesteerd in een nieuwe website en webshop en werd gekozen om voor Europa handleidingen, displays en verpakkingen in 7 nieuwe talen uit te brengen.

Sonos hifi audio systemen

Wat ik heb gedaan

Hieronder een overzicht van de activiteiten die ik heb uitgevoerd en de kennis die ik heb ingezet.

Team Lead vertalingen

Als team lead vertalingen moest ik er voor zorgen dat de vertalingen in o.a. Pools en Tsjechisch op tijd klaar waren voor displays en drukwerk.

SEO Consultant

Als in-house SEO consultant heb ik de prestaties van de oude website bewaakt en verbeterd.

Website migratie

Voorafgaand aan de migratie van de website heb ik de content mapping voorbereid zodat de oude website naadloos overging in de nieuwe.

Kan ik jou helpen?

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een website? Of bij een complexe migratie van een internet of intranet? Of wellicht wil je meer inzicht krijgen in de prestaties van je website en dit verbeteren? Daag mij uit, ik help je graag!