Search
Close this search box.

Project: Intranet Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank, een bank met leden in plaats van aandeelhouders. Rabobank is 125 jaar jong en actief in achtendertig landen.

Onderhoud intranet en migratie SharePoint

Als lid van de centrale webredactie heb ik meegeholpen om het Nederlandstalige intranet van Rabobank actueel te houden. Daarbij ging het intranet van Tridion over naar Sharepoint. Hiervoor hebben we alle data opgeschoond zodat pagina’s semi-automatisch gemigreerd konden worden. Na de migratie werden alle pagina’s in SharePoint gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt.

Intranet van Rabobank Nederland

Wat ik heb gedaan

Hieronder een overzicht van de activiteiten die ik heb uitgevoerd en de kennis die ik heb ingezet.

Webredactie

Inhoudelijk schreef de webredactie van het intranet niet mee aan artikelen. Wel zorgden de webredacteuren er voor dat de artikelen goed gestructureerd en leesbaar waren. Ook het toevoegen van metadata en tags werd door de webredacteuren verzorgd.

Website migratie

Het intranet werd overgezet van Tridion naar SharePoint. Hiervoor werden eerst alle pagina’s in Tridion aangepast waarna deze geautomatiseerd konden worden gemigreerd. In SharePoint werden alle pagina’s dan gecontroleerd.

Content Management

Het onderhoud van het intranet vond in eerste instantie plaats in Tridion. Tridion werd opgevolgd door SharePoint. In beide systemen heb ik gewerkt.

Kan ik jou helpen?

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een website? Of bij een complexe migratie van een internet of intranet? Of wellicht wil je meer inzicht krijgen in de prestaties van je website en dit verbeteren? Daag mij uit, ik help je graag!