Search
Close this search box.

Oplossingen voor mkb

Tijd overhouden voor leuke dingen

Als MKB’er kun je niet alles zelf weten of doen; schoenmaker blijf bij je leest. Door dingen uit te besteden waar je niet goed in bent, hou je niet alleen tijd over voor leuke dingen maar ontvang je ook hogere kwaliteit in hetgeen je hebt uitbesteed.

Dit geldt ook voor het internet en jouw website. Je kunt zelf misschien een website in WordPress elkaar zetten maar hoeveel tijd kost je dat wel niet? En hoe hoog is de kwaliteit? Hoeveel bezoekers levert die site op? En belangrijker nog: wordt je gevonden door mensen die klant bij je willen worden? En worden die mensen ook echt klant?! Vragen en uitdagingen die jou veel tijd en energie kosten, los ik snel en vakkundig voor je op.

Hoe ik jou kan helpen

Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden door zoekmachines als Google

Het is belangrijk dat jouw website goed wordt gevonden door zoekmachines. Om dat te bereiken moet je een website zo goed mogelijk inrichten voor mensen én zoekmachines als Google of Bing. Ik kan jou hierbij helpen met:

Ontwikkelen websites

Websites gebaseerd op WordPress

Ik bouw websites gebaseerd op WordPress, het meest gebruikte content management system (CMS) ter wereld. Met WordPress kun je zelf je website onderhouden en uitbreiden. Bij een nieuwe website krijg je een:

Webstatistieken en webanalyse

Google Analytics voor statistieken en inzichten

Je wilt natuurlijk weten of jouw website het goed doet. Hoeveel bezoekers had je afgelopen periode? Hoeveel keer werd die video bekeken? Hoeveel mensen hebben dat belangrijke document gedownload? Hoeveel bezoekers kwamen er via Facebook op je site? Ik help je met:

Eerste Hulp Bij Onderhoud

Hulp bij het onderhoud en verbeteren van je site

Voor veel ondernemers is het onderhouden van een website iets wat ze er ‘even’ bij moeten doen. Dat is niet de beste basis voor een succesvolle website.  Daarom kan ik je helpen met:

Mailchimp

Nieuwsbrieven en e-mail marketing

‘Uit het oog, uit het hart’ geldt absoluut op het internet. Om bij relaties en potentiële klanten in beeld te blijven is het belangrijk ze regelmatig van nieuws, tips en updates te voorzien. E-mail en nieuwsbrieven zijn hier bij uitstek geschikt voor. Ik help je met:

Neem contact met mij op

(06) 505 11 851

ma. t/m vr. van 09.00 tot 18.00 uur

Adres Aubadestraat 10, 7323 LB Apeldoorn