Search
Close this search box.
Frank Groot Koerkamp, Content Manager en Online Specialist bij Kiskadee

Freelancer nodig? Senior Content Manager en Online Specialist beschikbaar!

Bedrijven en organisaties die mij inhuren, krijgen met mij een Zwitsers zakmes tot hun beschikking. Ik ben een ervaren all-round webprofessional die in verschillende rollen inzetbaar is. Ik ben een teamspeler die zijn team met veel inzet helpt met het bereiken van de doelen; ik ben gek op deadlines.

Ook word ik vaak ingezet om als een ‘problem solver’ problemen te onderzoeken en met een goede oplossing te komen. Ik probeer van iedere uitdaging het beste te maken; pragmatisch en improviserend.

Meer weten over mij en mijn beschikbaarheid?
Bel (06) 505 11 851

Waar je mij voor kunt inhuren

Content Management

Ik werk al meer dan 15 jaar met allerlei content management systemen. Van de groot-zakelijke als Tridion of SharePoint tot aan het meest gebruikte systeem: WordPress. Dankzij mijn ruime ervaring ben ik in staat me een nieuw systeem snel eigen te maken. Als Senior Content Manager kan ik helpen om websites te bouwen, te verbeteren en te onderhouden. Daarnaast heb ik royale ervaring in het opleiden en begeleiden van medewerkers en content managers. Ik deel mijn kennis graag.

Zoekmachine optimalisatie

Als beginnende webbouwer baalde ik er al van als mijn sites geen publiek trokken. Daarom begon ik me al in een vroeg stadium te verdiepen in de werking van zoekmachines. Hoe wordt een website het best gevonden? Met welke zoekwoorden trek je jouw ideale bezoekers? Hoe krijg je leads naar de beoogde conversiepagina’s? Naast het aspect internet marketing ben ik ook bedreven in het uitvoeren van technische audits van websites en het optimaliseren hiervan voor Google en andere zoekmachines.

Digital Analytics

Bij vrijwel iedere opdracht werk ik intensief met data. Ik analyseer die om de organisatie te kunnen voorzien van advies en ‘actionable insights’. Mijn adviezen werk ik uit tot rapportages en dashboards in Google Data Studio. Bij nieuwe websites word ik ook vaak ingeschakeld voor het bepalen van de conversiedoelen en de KPI’s. Dit wordt uitgewerkt in een meetplan en uitgevoerd in programma’s als Google Tag Manager en Google Analytics.

Conversie optimalisatie

Een website zonder doelen en resultaten, heeft voor mij geen bestaansrecht. Ik hoop op deze pagina dat je mij belt (06) 505 11 851 of mijn CV opvraagt om binnenkort een goed gesprek te hebben over een interessante opdracht. Conversie dus. En om hier zo goed mogelijk in te worden, heb ik bij Online Dialogue de opleiding Master of Online Persuasion gevolgd. De geleerde psychologische principes zet ik graag om in A/B testen.

Mijn CV opvragen

Graag stuur ik je mijn uitgebreide CV toe. Maar ik hecht waarde aan mijn en jouw privacy en wil dus wel graag weten wie jij bent. Laat mij daarom even weten voor welke organisatie je werkt en waar je mijn CV voor wilt gebruiken.