Search
Close this search box.

Project: Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Daarbij levert CB  financiële diensten voor particulieren en de zakelijke markt.

Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer heb ik in 2 jaar voor meerdere scrum teams gewerkt. Bij ieder team lag de focus op het technisch verbeteren van de website, resultaten in zoekmachines analyseren en verbeteren en webstatistieken analyseren. Wel lagen bij ieder team de accenten en uitdagingen telkens anders. 

Website Centraal Beheer Apeldoorn

Wat ik heb gedaan

Hieronder een overzicht van de activiteiten die ik heb uitgevoerd en de kennis die ik heb ingezet.

Quick Response Team

Technische fouten of foutieve informatie op een website is altijd storend. Maar de risico’s worden nog groter als bijvoorbeeld percentages niet kloppen! In het zogenaaamde RUN-team was ik een van de mensen die kritieke fouten zo snel mogelijk moest oplossen.

Zoekmachine-optimalisatie

Centraal Beheer heeft in haar branche enorm veel en zware concurrentie. Een toppositie in een SERP is dan ook uiterst waardevol. Met de online specialist werkte ik samen om de resultaten voor oudedagsvoorzieningen te optimaliseren.

Content Management

Het onderhoud van de websites van CB vond eerst plaats in SharePoint, daarna in Sitecore. Ik heb in beide systemen heel wat pagina’s gemaakt in de scrum teams waarin ik actief was.

Scrum

Bij Centraal Beheer wordt overal gescrumd en ik kende het nog niet… Na in het diepe te zijn gegooid, leerde ik ‘scrummen’ van een geweldige scrum master. Ik verdiepte me er in en kon zelfs als interim scrum master werken. Heel leuk om te doen!

E-learning hypotheken

Een hypotheek is een financieel complex product wat traditioneel afgesloten wordt via een hypotheekadviseur. Maar huizenkopers kunnen zich via de Hypotheek Academie prima voorbereiden op hun ideale hypotheek en zo besparen op advieskosten.

Conversie optimalisatie
Mijn opleiding Master of Online Persuasion van Online Dialogue kon ik prima in praktijk brengen bij CB. Ik heb meegewerkt aan meerdere A/B testen voor oudedagsvoorzieningen maar mijn ‘magnum opus’ was een redesign voor de funnel van de autoverzekering.

Kan ik jou helpen?

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een website? Of bij een complexe migratie van een internet of intranet? Of wellicht wil je meer inzicht krijgen in de prestaties van je website en dit verbeteren? Daag mij uit, ik help je graag!